menu Proizvodi
menu
0

Xwave televizori: Novi talas u Srbiji!

23.07.2018

Na našem tržištu do sada su bili zastupljeni Xwave audio i video uređaji, a konačno su stigli i Xwave LED televizori! U cenovnoj kategorizaciji zasigurno spadaju u red najpristupačnijih TV uređaja, odličnog kvaliteta i performansi. 

Trenutno su u ponudi dva modela koja po svojim karakteristikama mogu da zadovolje potrebe većine gledalaca TV sadržaja. U pitanju su LED modeli 32A i 40E, dijagonala ekrana 32 i 40 inča, što trenutno u našim domaćinstvima spada u najzastupljenihe veličine ekrana. Odlično se uklapaju u dnevnu sobu prosečne veličine. 

Ukoliko ste u potrazi za klasičnim LED televizorom osnovnih funkcija, modernog dizajna i povoljne cene, za vas je pravi izbor Xwave LED televizor 32A. Dijagonala ekrana 32 inča (81 cm) i HD Ready rezolucija (1366 x 768) omogućavaju dovoljno dobar kvalitet slike za gledanje TV emisija i DVD filmova. 

S druge strane, za ljubitelje Full HD rezolucije (1920 x 1080) koja, tehnički gledano, obezbeđujje kristalno jasnu sliku sa visokim nivoom detalja, Xwave LED televizor 40E je pravi izbor. Kombinacija dijagonale od 40" (102 cm) i Full HD rezolucije svakom gledaocu pružiće sjajno iskustvo u gledanju omiljenih filmova i serija.

Oba Xwave modela televizora poseduju ugrađen DVB-T2 tjuner koji obezbeđuje digitalni prijem, 3 HDMI priključka, 2 USB priključka, SCART, antenski i RCA audio ulaz, kao i izlaz za slušalice. HDMI priključak vam omogućava da jednim kablom povežete televizor sa laptopom, desktop računarom ili DVD-jem i tako pogledate filmove, serije ili slike na vašem televizoru. USB priključak služi da na svom televizoru gledate filmove koji se nalaze na vašem USB-u. Xwave televizori imaju ugrađen i multimedijalni plejer, pa mogu da se koriste i za reprodukciju filmova, muzike i fotografija. Zvučni podsistem je implementiran u stereo varijanti, sa standardnom jačinom zvuka za ovu klasu (2 x 8W). 

Gledano sa estetske strane, crni okvir oko ekrana televizora debljine 10 mm, čine da ovi televizori deluju prilično elegantno i klasično. 

Na kraju, možemo da zaključimo da za malo novca osim klasičnog TV uređaja male dijagonale i osnovnih performansi, možete sebi da priuštite i televizor Full HD rezolucije velike dijagonale. 

Posetite Spektar radnje ili naš sajt i po garantovano najnižim cenama u Srbiji izaberite svoj Xwave televizor!

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina