menu Proizvodi
menu
0

Cena i način plaćanja

Cena

Sve cene izražene su u domaćoj valuti — dinar (RSD) i uključuju PDV.

Proizvodi se naplaćuju po cenama koje važe na dan naručivanja i objavljenim na internet stranicama. Cene, uslovi plaćanja i akcijske ponude važe isključivo u trenutku plaćanja i mogu se promeniti bez prethodne najave. Prodavac će nastojati da cene navedene u narudžbini budu tačne, međutim može doći do greške.

U slučaju da se cena proizvoda promeni za vreme obrade narudžbine, ili cena na internet stranicama iz bilo kojeg drugog razloga ne bude odgovarala stvarnoj ceni proizvoda ili usluge, prodavac će omogućiti Kupcu da odustane od kupovine odnosno da potvrdi novu promenjenu cenu.

Plaćanje preko računa

Po završetku online porudžbine kupac dobija na e-mail detaljno uputustvo za direktnu uplatu na račun prodavca. Potrebno je pratiti uputstvo i obavezno navesti račun i poziv na broj naznačen na računu. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko imate pristup svom računu kroz internet bankarstvo.

Plaćanje karticama

Prilikom kreiranja porudžbine, kupac na izboru plaćanja može označiti plaćanje karticama gde će u narednom koraku biti redirektovan na portal banke Intese za unos svih potrebnih podataka i informacija za plaćanje. Kupci koji poseduju kartice banke Intese imaće mogućnost da svoju online porudžbinu podele na 6 jednakih mesečnih rata.

Plaćanje QR kodom

Prilikom kupovine kupac može navesti da svoje plaćanje želi izvršiti QR kodom. Nakon završetka online porudžbine kupac će na svoj e-mail dobija račun sa naznačenim QR kodom za plaćanje.

Plaćanje pouzećem

Ukoliko kupac ipak ne želi da svoju online porudžbinu plati karticom, QR kodom Ili uplatincom to može uraditi gotovinskim plaćanjem prilikom isporuke aparata. Dolaskom kurira na vašu adresu uređaj u celosti možete platiti gotovinski.

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina