menu Proizvodi
menu
0

Cena i način plaćanja

Cena

Sve cene izražene su u domaćoj valuti — dinar (RSD) i uključuju PDV.

Proizvodi se naplaćuju po cenama koje važe na dan naručivanja i objavljenim na internet stranicama. Cene, uslovi plaćanja i akcijske ponude važe isključivo u trenutku plaćanja i mogu se promeniti bez prethodne najave. Prodavac će nastojati da cene navedene u narudžbini budu tačne, međutim može doći do greške.

U slučaju da se cena proizvoda promeni za vreme obrade narudžbine, ili cena na internet stranicama iz bilo kojeg drugog razloga ne bude odgovarala stvarnoj ceni proizvoda ili usluge, prodavac će omogućiti Kupcu da odustane od kupovine odnosno da potvrdi novu promenjenu cenu.

Plaćanje preko računa

Po završetku online porudžbine kupac dobija na e-mail detaljno uputustvo za direktnu uplatu na račun prodavca. Potrebno je pratiti uputstvo i obavezno navesti račun i poziv na broj naznačen na računu. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko imate pristup svom računu kroz internet bankarstvo.

Plaćanje preko računa

Kod plaćanja pouzećem, kupac porudžbinu plaća prilikom isporuke i moguće je isključivo plaćanje gotovinom. Maksimalni iznos za plaćanje pouzećem je 50.000 RSD. Ukoliko je iznos računa veći od 50.000 RSD, razlika do punog iznosa mora biti uplaćena preko računa avansno, pre nego što se roba isporuči.