menu Proizvodi
menu
0

Načini plaćanja

1. Kupovina u internet prodavnici


1.1. Plaćanje preko računa

Po završetku online porudžbine dobijate na email detaljno uputustvo za direktnu uplatu na račun Spektar ktsr. Potrebno je pratiti uputstvo i obavezno navesti račun i poziv na broj. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko imate pristup svom računu kroz internet bankarstvo.

1.2. Plaćanje pouzećem

Kod plaćanja pouzećem porudžbinu plaćate prilikom isporuke. Bilo da isporuku vrši kurirska služba ili Spektar, moguće je isključivo plaćanje gotovinom.

2 Kupovina u radnji


2.1. Plaćanje gotovinom

Za gotovinsko plaćanje i iznose preko 80.000 dinara odobravamo popust od 3%, odnosno 5% za iznose preko 120.000 dinara.

2.2. Plaćanje čekovima građana

Prihvatamo plaćanje čekovima građana do 12 mesečnih rata. Prva rata realizuje se odmah, dok se preostale (maskimalno 11) realizuju svakog sledećeg meseca.

2.3. Plaćanje platnim karticama

Prihvatamo sve validne platne kartice koje se mogu koristiti na teritoriji Srbije (Maestro, Visa, Visa Electron, Master card, American Express, Kartice Poštanske štedionice...). Za ovaj način plaćanja i iznose preko 80.000 dinara odobravamo popust od 3%, odnosno 5% za iznose preko 120.000 dinara..

2.4. Plaćanje kreditnim karticama

Prihvatamo sve validne platne kartice koje se mogu koristiti na teritoriji Srbije. Za plaćanje kreditnim karticama i iznose preko 80.000 dinara odobravamo popust od 3%, odnosno 5% za iznose preko 120.000. Ukoliko koristite kreditnu karticu Banca Intesa, moguće je podeliti uplatu na 12 mesečnih rata, i u tom slučaju ne odobrava se popust.

2.5. Potrošački krediti Societe Generale banke

U saradnji sa Societe Generale bankom nudimo vam kupovinu svih proizvoda na kredit, uz administrativnu zabranu. Kredit mogu koristiti zaposleni i penzioneri. Velika prednost je što se sve može završiti u samoj prodavnici bez odlazaka u banku, firmu ili pio fond. Kredit se odobrava u kratkom vremenskom roku.

Moguća je kupovina robe na 12 ili 24 meseci. U slučaju kupovine na 12 meseci, istaktnuta cena povećava se za 7%, dok se u slučaju kupovine na 24 mesečne rate cena povećava za 10%.

Ukoliko ste zaposleni, potrebno je da budete u radnom odnosu više od 3 meseca, i da na licu mesta popunite formular o administrativnoj zabrani i kreditu. Takođe, neophodno je da kod sebe posedujete validnu ličnu kartu (ili pasoš).

Ukoliko ste penzioner, potrebno je da dostavite dva poslednja čeka od penzije, i validan identifikacioni dokument - ličnu kartu ili pasoš.

2.6. Krediti za penizonere - ekskluzvino

U saradnji sa PIO fondom predstavljamo vam kredite za penzionere bez posrednika po ekstra cenama. Kredit se odrađuje na licu mesta za nekoliko minuta. Na prepourčenu maloprodajnu cenu obračunava se popust od 5%, pa se u zavisnosti od broja mesečnih rata obračunava kamata. U ovom slučaju možete te se maksimalno zadužiti do 80% mesečnih primanja.

2.7. Plaćanje preko računa

Na osnovu profakture koju možete dobiti lično u prodajnim objektima, putem email-a ili faksa, vršite direktnu uplatu na račun Spektar ktsr. Potrebno je pažljivo navesti račun i poziv na broj. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci, ili putem Interneta ukoliko imate pristup svom računu kroz internet bankarstvo.