menu Proizvodi
menu
0

Besplatna i premium dostava

Mi brinemo da put proizvoda do Vašeg doma bude ugodan, brz I bezbedan.

U samom pristupu obradi porudžbine satkano je preko 30 godina iskustva u prodaji bele tehnike,potrošačke elektronike & aparata za grejanje I hlađenje. Period covid pandemije je samo dodatno istakao ono što već godinama praksa pokazuje: pored cene ključ dobre usluge je I kvalitetna isporuka.

Mi ne obećavamo ono što ne možemo, ali ono što garantujemo uvek ispunimo.

Osim sopstvenog voznog parka koji čini 15+ modernih dostavnih vozila, Trgovac u saradnji sa logističkim kompanijama vrši dostavu robe na celoj teritoriji Srbije (izuzev KiM) a sve u periodu od 2-4 radna dana, počev od momenta potvrde porudžbine. U zavisnosti od kategorije i vrednosti robe, isporuka robe može biti dodatno naplaćena Kupcu.

Roba u vrednosti do 3.000,00 rsd se isporučuje isključivo o trošku Kupca. Za robu u vrednosti preko 3.000,00 rsd Kupac ne plaća dostavu robe i to za robne grupe: televizori, aspiratori, ugradne rerne I ploce, ugradni setovi, bojleri, klima uređaji, mali kućni aparati, računari, telefoni i oprema, jer isporuka je besplatna.

Kod gabaritnih aparata Kupac ima opciju sopstvenog preuzimanja u nekoj od naših maloprodaja besplatno ili opciju “Premium isporuke” koja se odnosi na robne grupe: veliki kućni aparati, šporeti, kamini i peći.

Premium isporuka

Za nas Vaša porudžbina nije samo broj, već Vaša velika odluka, koju tretiramo sa izuzetnom pažnjom.

“Premium isporuka” podrazumeva da uređaje težine do 80 kg unosimo u stan, do četvrtog sprata ukoliko je zgrada bez lifta ili ukoliko aparat zbog svojih gabarita ne može na ispravan način da se unese u lift I to po ceni od samo 1199 din. Usluga “Premium isporuke” obuhvata unos uređaja preko praga, otpakivanje uređaja i mogućnost uvida i proveru fizičkog stanja. Uređaje čija težina prelazi 80 kg isporučujemo do ulaza u zgradu ili dvorište po ceni od 2.500 din. Usluga “Premium isporuke” ne obuhvata: postavljanje uređaja, priključivanje na električnu mrežu, skidanje blokade kod mašina za veš, montiranje bojlera, montiranje šporeta na čvrsto gorivo, iznošenje starog uređaja i slično.

Ukoliko Kupac naruči 2 proizvoda, za drugi dodatni artikal koji je predmet naplate dostave cena se umanjuje 50%, dok za tri ili više artikala bele tehnike, isporuka je besplatna.

Dodatni oprez

Uprkos tome što smo u lancu aktivnosti preduzeli sve mere predostrožnosti da se izbegne bilo kakvo oštećenje, molimo Vas da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta pregledate uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unesete u zapisnik koji Vam je vozač dostavio i da se ODMAH obratite službi reklamacija na broj telefona 032/652-014, Reklamacije na oštećenja koje su izjavljene nakon overe dokumentacije će biti odbijene kao neblagovremene. Posebno ističemo da uređaje koji imaju fizička oštećenja niste u obavezi da primite.

Cena isporuke robe prikazana je pored svakog proizvoda. U slučaju da se dostava naplaćuje, trošak isporuke će Kupcu biti detaljno prezentovan od strane prodajnog tima, koji će tražiti saglasnost kupca, za napred navedeni trošak i to pre slanja robe. Kupcu će, na računu biti jasno vidljiva cena proizvoda i cena isporuke robe.

Posebna napomena: Isporuka u mesta ili ulice koje nemaju asfaltirani put, nije moguća i kao takva neće biti izvršena.

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina