menu Proizvodi
menu
0

Dostava robe

Trgovac u saradnji sa logističkim kompanijama “Milšped” i “Daily Express” vrši dostavu robe na celoj teritoriji Srbije, a sve u periodu od 5 do 7 radnih dana, počev od momenta potvrde porudžbine. U zavisnosti od kategorije i vrednosti robe, isporuka robe može biti dodatno naplaćena Kupcu. Roba u vrednosti do 3.000,00 rsd se isporučuje isključivo o trošku Kupca.

Za robu u vrednosti preko 3.000,00 rsd Kupac ne plaća dostavu robe i to za robne grupe: televizori, klima uređaji, mali kućni aparati, računari, telefoni i oprema, jer isporuka je besplatna, a robne grupe: veliki kućni aparati, ugradna tehnika, šporeti, kamini i peći, Kupac plaća ispruku robe, i to u zavisnosti od poštanskog broja i težinskog/gabaritnog razreda aparata.

Cena isporuke robe prikazana je pored svakog proizvoda nakon unosa poštanskog broja. Kompletan cenovnik dostave možete preuzeti klikom ovde. U slučaju da se dostava naplaćuje, trošak isporuke će Kupcu biti detaljno prezentovan od strane prodajnog tima, koji će tražiti saglasnost kupca, za napred navedeni trošak i to pre slanja robe. Kupcu će, na računu biti jasno vidljiva cena proizvoda i cena isporuke robe.

Zbog specifičnosti i težine pojedinih atrikala, prilikom poručivanja robe kupac treba posebno da naglasi mesto isporuke robe. Svi naručeni artikli se isporučuju na adresu kupca (na nivou broja objekta, ali ne stana), bez unošenja u stambeni prostor. Isporuke robe na teritoriji grada Beograda se vrše isključivo ukoliko Kupac može obezbediti parking mesto za teretno vozilo. Isporuka na kolovoznim trakama nije moguća i kao takva neće biti prihvaćena. Kupac je dužan da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta, pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija prodavca na brojeve telefona 032/ 65 20 14; 032/ 66 00 88

Isporuka van teritorije Srbije nije moguća. Isporuke robe se ne vrše subotom i nedeljom.

Robu možete i lično preuzeti u prostorijama prodavca, na adresi magacina ili bilo koje prodavnice.

Posebna napomena: Isporuka u mesta ili ulice koje nemaju asfaltirani put, nije moguća i kao takva neće biti izvršena.