menu Proizvodi
menu
0

Dostava robe

Spektar Tehnika u saradnji sa logističkim kompanijama Milšped I Daily Express vrši dostavu aparata na celoj teritoriji Srbije u roku od 7 radnih dana. U zavisnosti od kategorije i vrednosti robe, isporuka robe može biti predmet dodatne naplate.

Roba vrednosti do 3.000 din se isporučuje isključivo o trošku kupca

Za robu vrednosti preko 3000 din:

  1. Za robne grupe: televizori, klima uređaji, mali kućni aparati, računari, telefoni i oprema isporuka je besplatna
  2. Za robne grupe: veliki kućni aparati, ugradna tehnika, šporeti, kamini i peći, isporuka se dodatno naplaćuje u zavisnosti od poštanskog broja i težinskog/gabaritnog razreda aparata. Cenu isporuke prikazana je pored svakog proizvoda nakon unosa poštanskog broja. Kompletan cenovnik dostave možete preuzeti klikom ovde.

U slučaju da se dostava naplaćuje, trošak isporuke će vam biti detaljno prezentovan od strane prodajnog tima koji će tražiti vašu saglasnost pre slanja aparata. Na računu će biti jasno vidljiva cena aparata i cena isporuke.

Svi naručeni artikli se isporučuju na adresu potrošača (na nivou broja objekta, ne stana), bez unošenja u stambeni prostor. Isporuke na teritoriji grada Beograda se vrše isključivo ukoliko kupac može obezbediti parking mesto za teretno vozilo. Isporuka na kolovoznim trakama nije moguća i kao takva neće biti prihvaćena.

Isporuke robe se ne vrše subotom i nedeljom.

Kupac je dužan da prilikom isporuke, a pre potpisivanja primopredajnog dokumenta, pregleda uređaj i da sva eventualno uočena oštećenja robe unese u zapisnik koji mu je vozač dostavio i da se odmah obrati službi reklamacija Spektar ktsr na broj telefona 032 652 014.

Isporuka van teritorije Srbije nije moguća.

Robu možete i lično preuzeti u prostorijama firme na adresi magacina ili bilo koje prodavnice.

Napomena: Isporuka u mesta ili ulice koje nemaju asfaltirani put, nije moguća i kao takva neće biti izvršena.