menu Proizvodi
menu
0

O nama

Firma KTSR Spektar iz Ivanjice od 1989. godine nastoji da bude mesto koje po asortimanu i uslovima kupovine prednjači u oblasti trgovine belom tehnikom i kućnom elektronikom. Osnovna delatnost Spektra je trgovina na malo i veliko električnim aparatima za domaćinstvo, malim kućnim aparatima, štednjacima na čvrsto gorivo i audio i video opremom.

Danas je, zahvaljujući svojoj 28 godina dugoj tradiciji, zasnovanoj na stabilnom poslovanju i korektnom odnosu prema kupcima i dobavljačima, Spektar zasluženo dobio poverenje najpre svojih sugrađana, a potom i potrošača širom Srbije.

U okviru preduzeća posluje 5 maloprodajnih objekta - tri u Ivanjici, jedan u Požegi, i jedan u Lučanima. Višegodišnje iskustvo, stručno osoblje fokusirano na osluškivanje potreba i želja kupaca, kao i širok asortiman iz svake kategorije i klase uređaja, učinili su naše maloprodaje dobro prihvaćenim i visoko vrednovanim od strane potrošača.

Sa značajnim tržišnim udelom u domenu veleprodaje, Spektar je već godinama ovlašćeni distributer tri najprodavanija brenda iz oblasti bele tehnike na teritoriji Srbije - Gorenje, Alfa-Plam Vranje i Milan Blagojević Smederevo.

Izuzetno se ponosimo kvalitetnom bazom naših partnera, a naročito činjenicom da sa mnogima od njih sarađujemo više od 20 godina. Naša baza obuhvata preko 120 aktivnih kupaca, počevši od malih preduzeća sa internet prodajom, preko firmi sa četiri i više maloprodaja, i na kraju sa ključnim partnerima koji posluju u 50 do 110 maloprodajnih objekata.

Iz godine u godinu, ulagali smo i maksimalan trud kako bismo naše logističke kapacitete podigli na što viši nivo - u vidu skladišnog prostora sa trenutno preko 2000 metara kvadratnih i dobro organizovane distributivne mreže širom Srbije.

Preduzeće Spektar Ivanjica za sada beleži kontinuiran razvoj uz stabilno poslovanje i sve veći broj kupaca. Nastojaćemo da tako i ostane.

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina