menu Proizvodi
menu
0

Nove WaveActive mašine za nežno pranje i sušenje veša

07.09.2018

Uživajte u stvarima koje najviše volite, a veš prepustite novoj generaciji Gorenje WaveActive mašina za pranje i sušenje veša.

Gorenje WaveActive mašine za pranje veša su napravljene tako da prljavi deo posla završe na efektan, lak i ekološki prihvatljiv način. WaveActive koristi napredne tehnologije za superiorne rezultate pranja:

1. WaveActive bubanj za nežno pranje svih vrsta odeće

Jedinstveni talasasti oblik WaveActive bubnja u kombinaciji sa posebnim talasastim 3D rebrima omekšavaju tkaninu i omogućavaju najnežnije pranje. Za savršeno čist i minimalno izgužvan veš.

2. IonTech uklanja fleke 30% efikasnije

IonTech koristi snagu prirodnog procesa jonizacije, što omogućava optimalne rezultate pranja, bez visoke temperature ili korišćenja dodatnih hemikalija. Prašak za veš se bolje rastvara u vodi, što omogućava ujednačeno pranje veša i 30% efikasnije uklanjanje fleka, čak i pri niskim temperaturama pranja. IonTech takođe sprečava stvaranje naslaga kamenca na grejaču, što produžava životni vek mašine.

3. SteamTech za dubinski opran i mekan veš, bez omekšivača

Zaboravite na omekšivač! Dodatni tretman parom na kraju odabranog programa značajno umanjuje nabore, mirise i bakterije. Vaša odeća će biti temeljno oprana, manje zgužvana i mekša.

4. Inverter PowerDrive motor

Ovaj tihi, ali izuzetno efikasni motor, dizajniran je kako bi omogućio dugovečnost vaše mašine za pranje veša, dok istovremeno štedi električnu energiju sa svakim pranjem. Zbog njegove dugovečnosti, Gorenje vam nudi i 10 godina garancije na ovaj motor. 

Međutim, nemaju sve WaveActive mašine Inverter PowerDrive motor. One koje imaju Inverter motor u svom nazivu sadrže oznaku I, kao na primer modeli: WEI823, WEI723. 

Ostale funkcije i karakteristike:

StainExpert - najefikasnije uklanjanje fleka

Za efektivno uklanjanje fleka više nije neophodna visoka temperatura ili dodavanje dodatnih hemikalija pre pranja. Savršena kombinacija temperature, vremena i nivoa vode će automatski ukloniti do 36 različitih vrsta upornih fleka iz 3 glavne grupe: voće (pomorandže, kečap); organska materija (mast, puter, jaja, trava) i kafa (uključujući čaj, čokoladni puding, pastu, šminku).

PowerWash 59‘ - vaši omiljeni komadi odeće će biti čisti kada vam zatrebaju

Za pranje veša će vam biti potrebno manje od sat vremena, zahvaljujući ovom brzom i intenzivnom programu pranja, koji je pogodan za pola punjenja.


DoseAid - optimalna doza deterdženta za svako punjenje

DoseAid će vam uvek pomoći da odredite optimalnu dozu deterdženta, bez obzira na količinu veša koju ste stavili na pranje. Tako ćete biti sigurni da deterdžent upotrebljavate na najekonomičniji i najzdraviji način.

AutoWash - uvek pravi program

Ne možete da se odlučite koji program da izaberete? Jednostavno odaberite AutoWash i vaša mašina za veš će odabrati najbolji program za pranje veša koji ste stavili na pranje. Možete da se opustite, odeća će biti besprekorno čista, bez obzira na materijal.

SteamRefresh - uvek osvežena odeća

Ovaj jedinstveni program pomoću parnog generatora stvara velike količine pare koji osvežavaju garderobu i znatno olakšava peglanje.

Jednostavno upravljanje - tri koraka i spremni ste

Jednostavno upravljanje sa centralno pozicioniranim programatorom omogućava vam da počnete pranje u 3 laka koraka; uključite mašinu za pranje veša, odaberite program i pritisnite dugme za start! Bez poterebe za uključivanjem dodatnih funkcija ili podešavanja. Ipak, ako to želite, imate mogućnost izbora različitih podešavanja ako želite da vaša garderoba bude oprana na način koji posebno želite.

EcoEye - potrošnja energije uvek pod kontrolom

EcoEye indikator daje vam jednostavan pregled koliko je energetski efikasan program koji ste izabrali i pomaže vam da smanjite potrošnju vode i energije.

AllergyCare - dodatna zaštita za osetljivu kožu

AntiAllergy program koristi višu temepraturu i dodatna ispiranja i time efikasno otklanja sve tragove deterdženta na tkaninama. Alergeni, koji mogu izazvati neprijatan osjećaj, uklanjaju se sa odeće i time štite i najosetljiviju kožu.

StableTech - veća stabilnost u toku rada

Posebno dizajnirane stranice mašine smanjuju njene vibracije u toku rada zbog čega je ona stabilnija i znatno tiša čak i dok radi na najvišim brzinama centrifuge. Sve mašine za pranje veša iz WaveActive generacije odgovaraju najstrožijim standardima za očuvanje životne sredine, i mogu se pohvaliti izuzetnom energetskom efikasnošću do A+++ -20%

Gorenje WaveActive mašine za sušenje veša su napravljene tako da posao obave na efektan, lak i ekološki prihvatljiv način.

WaveActive mašine za sušenje veša koriste naprednu tehnologiju:

1. Programi su napravljeni tako da rehidriraju vlakna, što čini odeću mekšom i manje naboranom

2. IonTech uni vazduh u mašini jonima negativnog naboja, koji se bore protiv alergena i bakterija

3. SteamTech omogućava dodatni tretman parom na kraju sušenja  

Sve mašine za pranje veša iz WaveActive generacije odgovaraju najstrožijim standardima za očuvanje životne sredine, i mogu se pohvaliti izuzetnom energetskom efikasnošću do A+++ -50%.

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina