menu Proizvodi
menu
0

Mladenci

21.03.2022

Kuhinjski uređaji kao dugovečan poklon mladenima

Venčanja su srećne i radosne prilike, a davanje poklona srećnom paru je uzbudljiv trenutak. Pronalaženje savršenog poklona za taj dan može biti izazovno, ali mi imamo najbolje opcije za vas.

Kuhinjski aparati kao poklon postaju sve popularniji. Na osnovu istraživanja, najčešći i najkorisniji svadbeni pokloni su upravo mali kuhinjski aparati. Uređaji za kuvanje i pečenje inspirisaće mladence da provode više vremena zajedno i istražuju nove i neverovatne recepte.

Nakon braka, vreme je da zabava započne u kuhinji i postoji nekoliko odabranih kuhinjskih aparata koje svaki novopečeni par treba da poseduje. Bez obzira da li ćete se venčati ili tražite ideje za svadbene poklone za prijatelje, stavite ove proizvode na svoj spisak.

 

Podignite gastronomsko putovanje na viši nivo sa odabirom prave mikrotalasne pećnice

Neki ga mogu nazvati kuhinjskim aparatom SVIH kuhinjskih aparata i slažemo se; svaki par svakako treba da ima lepu, kvalitetnu mikrotalasnu pećnicu. U većini domaćinstava mikrotalasne pećnice se koriste i do 3-4 puta dnevno radi njihove brze i kvalitetne pogodnosti. 

Kada tražite nove kućne aparate, obavezno pogledajte brend Gorenje! Gorenje uređaji su pouzdani, izdržljivi i izgledaju sjajno u svakoj kuhinji. Dostupne u crnoj boji, od nerđajućeg čelika, pa čak i u rustik dizajnu neverovatnog izgleda, ove mikrotalasne pećnice dobro rade sa većinom — ako ne i sa svim — šemama boja i temama.

Napravite kafić u udobnosti Vaše kuhinje

Dobar aparat za kafu može učiniti srećnijim i veselijim život novopečenih parova još svetlijim. Aparat za kafu je dobro osmišljen i jedan od najčešćih poklona za nove parove.

Postoji nekoliko stilova, dizajna, pa čak i tehnologija koje pripremu kafe dovode na potpuno novi nivo. Bez obzira da li ga kupujete kao poklon prijateljima ili nešto što možete da koristite kod kuće sa svojim mužem, imate mnogo izbora za razmatranje.

 

Toster - za savršen doručak za medeni mesec 

Šta jutro zaljubljenih parova čini savršenim?! Doručak u krevetu i ukusni tostovi, naravno. 

To je kuhinjski aparat koji je neophodan u kuhinji i koji je zgodan u bilo kom trenutku dana. Sada postoji toliko mnogo brendova i tipova tostera da imate mogućnosti da birate. U svakom slučaju, ovo će biti poklon koji će voleti par. Izaberite svoj omiljen i poklonite ga mladencima!

 

Parovi koji prave kolače zajedno - ostaju zajedno

Pečenje deserta može biti dobra zabava za novi par, a mikseri sa postoljem obično su najbolja opcija.

Mešanje začina i sastojaka da biste dobili savršenu pastu ili neodoljivi kolač je teško ako se radi ručno. Uz pomoć miksera, proces kuvanja je postao jednostavniji i ljudi su mogli da smisle mnoge druge recepte. Poklanjanje visokokvalitetnog miksera kao bračnog poklona učiniće pripremanje obroka mnogo jednostavnijim.

Električni čajnik u retro stilu  - Vintage

Retro stil postaje sve popularniji. Razmatranje rustik električnog čajnika kao poklona za mladence uvek je dobra ideja.

Električni čajnik može biti dobra investicija. U slučajevima kada ne želite da koristite šporet ili rešo za zagrevanje vode, električni čajnik može biti najbolje rešenje. Bračni poklon mora biti praktičan, te je čajnik svakako dobra investicija. Ako se pitate kakvi su električni čajnici dostupni, ne brinite – jedan klik i videćete koji su sve ketleri dostupni na našem sajtu


 

Ponestalo Vam je ideja za praktične poklone? Neka mladenci sami odaberu!

 

Ukoliko brinete da li ćete napravite pravi izbor pokona za Vaše voljene, onda je najbolje da ih pustite da oni sami odaberu. Napravite svoj budžet, kupite vaučer u toj vrednosti i mladenci će moći da kupe ono što oni sami žele i što im najbolje odgovara.

U našim maloprodajama možete kupiti vaučer u vrednosti koju Vi poželite i pokloniti mladencima da ga iskoriste na najbolji način i da ostvare planiranu kupovinu koju oni žele. Oni biraju poklon koji će ih dugo sećati na Vas i Vašu darežljivost.

 

Kuhinjski uređaji su odlična kupovina koja može trajati decenijama kada se pravilno brine! Iako vam je brak možda na vrhuncu misli, nikada nije prerano da počnete da razmišljate o uređajima koji će boravak u vašoj kuhinji učiniti zabavnim, lakim i prijatnim!

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina