menu Proizvodi
menu
0

Lučani - Nova Spektar radnja

29.12.2017

U petak, 15. decembra, otvoren je četvrti po redu Spektar maloprodajni objekat. Vaš novi komšija nalazi se u Lučanima, u ulici Jugoslvenske armije 6.

Nova radnja se prostire na preko 150 kvadratnih metara. Dobrom organizacijom i inovativnim pristupom izloženo je više od 400 artikala. U prijatnom ambijentu, uz stručne savete posvećenog osoblja, nova Spektar radnja je mesto gde možete da pronađete sve što vam je potrebno za opremanje vašeg doma.

Osmišljen u duhu praznika, izlog naše radnje privukao je veliki broj prolaznika i nagovestio samo mali delić onogo što ih čeka unutra.  

Odličan izbor malih i velikih kućnih aparata, šporeta, kamina, peći, audio i video opreme, aparata za negu i ulepšavanje, i još mnogo toga. Najtraženiji i najpouzdaniji brendovi bele tehnike i kućne elektronike po povoljnim uslovima plaćanja, uz redovne akcije, novosti i šok cene, čekaju vas na našoj novoj adresi.

Velika praznična akcija još uvek traje, zato nas posetite i pogledajte odličnu ponudu koju smo za vas pripremili. Možete da nas kontaktirate i putem elektronske pošte lucani@spektar.rs ili na broj telefona 032 / 819 528.

Radno vreme prodavnice
Ponedeljak - Petak: 08-17h
Subota: 08-14h

Vidimo se,
Vaš Spektar

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina