menu Proizvodi
menu
0

Aparati za kafu – Dnevna doza kofeina svakog ljubitelja kafe

29.06.2022


Kafa je proglašena kao jedno od najvećih zadovoljstava u dvadeset prvom veku. Mnogi od nas ne mogu da zamisle dan bez omiljene šolje toplog kofeinskog napitka, a sve češće viđamo na ulicama ljude koji nose termose svuda sa sobom. Čak je svima prvo pitanje kada nekog ugostimo u našem domu – kakvu kafu piješ? Danas, možete sebi i svojim gostima pružiti maksimalan užitak u toplim ili hladnim kofeinskim napitcima sa mnoštvom različitih aparata za kafu.

Na tržištu postoje stotine aparata za kafu, tako da izbor najboljeg aparata za kafu može biti težak zadatak. Prvo morate da odlučite koju vrstu mašine želite: espreso, filter, ili aparat sa kapsulama, no koja god da bude odluka, na korak kupovine aparata za kafu, odlučuje se svaki pravi ljubitelj kafe.


Kako izabrati pravi aparat za kafu?

Najbolji aparat za filter kafu će ne mora biti i najskuplji, jer će svakako praviti kafu za uživanje u velikim količinama koje će vas podsetiti na život u kancelariji. Ovi aparati takođe drže bokal kafe toplom, tako da kada ga uključite, bićete opremljeni toplim napitcima za čitav taj dan.

Najbolji aparat za kafu sa kapsulama će Vam dati priliku da uživate u različitim ukusima kafe u zavisnosti od ukusa kapsula koje se odlučite da pazarite. Obično su opcija srednje cene i savršeni su za one koji imaju ograničen prostor, ali i dalje žele kvalitetan napitak.

Iako u početku možete izdvojiti manje novca za aparat za kafu u kapsulama, same kapsule mogu biti mnogo skuplje (da ne spominjemo cenu za životnu sredinu ako ih ne reciklirate).

Najskuplja opcija će uvek biti najbolji aparat za kafu u zrnu. Nije važno da li uzimate zrna kafe i meljete ih pre kuvanja, ili sve to uradite automatski, na kraju ćete dobiti najsvežiju kafu i često onu koja najviše odgovara Vašem ukusu. 

Pravljenje sopstvene kafe kod kuće znači da niste vezani za marku kafe koja se prodaje u vašem lokalnom kafiću i možete eksperimentisati sa mnogo različitih mešavina da biste pronašli onu koju zaista volite. Jedna od najvećih prednosti kvaliteta kafe kod kuće umesto u kafiću je to što je možete piti kad god želite u udobnosti svog doma. Možete uživati u sveže skuvanoj kafi bez potrebe da je sami pripremate pritiskom na dugme na jednom od automatizovanih kućnih aparata za kafu, posebno ako ste i dalje pospani i želite da budete malo ležerniji ujutru.


Aparati za kafu u Vašoj kancelariji? Veliko DA!

Svi znamo da je potrebno da napravimo kratku pauzu tokom radnog vremena kako bismo bili što produktivniji. Napitci poput čaja i kafe deluju kao trenutni podsticaj koji će povećati nivo energije.

Kafa je puna hranljivih materija i antioksidanata koji mogu pozitivno uticati na zdravlje i psihofizičko stanje zaposlenog. Pruža vam trenutno zadovoljstvo kao i grickanje brze hrane, ali kuvanje kafe traje samo nekoliko minuta.

Verovali ili ne, dodavanje aparata za kafu u kancelariju je odličan način da se vaši zaposleni povežu jedni sa drugima. Većinu vremena grupe koje rade zajedno će se smenjivati u kuvanju kafe za sve, a to će podstaći timski radni duh koji će odražavati njihov rad.

 

Zaključak – pravo vreme za kupovinu aparata za kafu je... SADA.

Ljubitelji kafe će uživati u spoznaji kako je lako napraviti svoj omiljeni napitak i iskusiti lepotu svakog dela procesa. Koji god aparat da kupite, vredi odvojiti vreme da naučite kako da ga pravilno koristite – od kupovine prave vrste mlina za kafu (aparata ua kafu koji sadrži mlin za kafu) i kvalitetne kafe do pravilnog nabijanja kafe, penušanja mleka i dobijanja savršenog sipanja. Srećom, postoji mnogo odličnih tutorijala za kafu na vebu iz kojih možete učiti.

Pogledajte ponudu kafe aparata i izaberite vaš.

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina