menu Proizvodi
menu
0

2. rođendan Salona Tehnike - popust na sve

09.12.2020

Salon tehnike Senjak u slavi drugi rođendan 10. i 11. decembra i tim povodom daruje neverovatne popuste svim kupcima. Celokupan asortiman je na popustu od 10% do 15%, bez izuzetka!

Na raspolaganju vam je prostor od preko 500m2 u kome možete bezbrižno odabrati omiljene proizvode po ekstra sniženim cenama. U ponudi je preko 1000 artikala domaćih i stranih brendova u različitim cenovnim kategorijama. Tu su i uslužni prodavci koji će odgovoriti na sva vaša pitanja.

Bilo da vam je potreban novi televizor, mobilni telefon, frižider, šporet, veš mašina, ugradna tehnika, ili nešto od malih kućnih aparata i dodatne opreme, sada je pravi trenutak za dobru kupovinu. 

Možda i najbolja vest je da pored gotovinskog plaćanja, popusti važe i za odloženo plaćanje do 6 rata karticom Banca Intesa, čekovima, kao i karticom banke Poštanska Štedionica.

Popust i u Požegi

Pored Salona tehnike Senjak, akcija 10-15% popusta na sve će važiti i u renoviranoj prodavnici Spektar u Požegi. Sve kupce iz Požege, Lučana i okolnih mesta pozivamo da posete prodavnicu u ulici Knjaza Miloša 28.

Izmenjeno radno vreme prodavnica je radnim danima od 09h do 17h.

U skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom molimo vas da prilikom posete prodavnica budete odgovorni, poštujete distancu od 2 metra i nostie masku. 

Vidimo se!


Napomena: Popust se obračunava na kasi i ne važi za kupovine na sajtu spektar.rs