menu Proizvodi
menu
0

1. rođendan Salona tehnike - svi ste pozvani

10.12.2019

Salon tehnike Senjak slavi prvi rođendan od četvrtka 12. do subote 14. decembra i tim povodom organizuje neverovatnu akciju za sve svoje kupce. Celokupan asortiman je na popustu od 10% do 20%, bez izuzetka!

Na 500m2 izložbenog prostora pronaći ćete bogatu ponudu od preko 1000 artikala različitih domaćih i stranih brendova i cenovnih kategorija. Slavljenička atmosfera, dobra organizacija, uslužni prodavci i akcijsko sniženje od 10- 20% na sve proizvode čekaju na vas! 

Bilo da vam je potreban novi televizor, mobilni telefon, frižider, šporet, veš mašina, ugradna tehnika, ili nešto od malih kućnih aparata i dodatne opreme, sada je pravi trenutak za dobru kupovinu.

Možda i najbolja vest je da pored gotovinskog plaćanja, popusti važe i za odloženo plaćanje do 6 rata karticom Banca Intesa, čekovima, kao i karticom banke Poštanska Štedionica.

Pored najavljene akcije, očekuje vas i niz rođendanskih iznenađenja i popusta u samoj prodavnici, zato pronađite vremena da nas posetite od četvrtka do subote. 

Radno vreme Salona je radnim danom 09-19h a subotom od 09-14h. 

Vidimo se

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina