menu Proizvodi
menu
0

Usisivač Bosch BBS711W

Brend: Bosch
Barkod: 4242005306657
Vrsta aparata
Štapni
Bežični
Da
36.990 RSD
infoProizvod trenutno nije dostupan. Kontaktirajte nas na telefon 032 / 652 014 ili putem e-maila podrska@spektar.rs kako biste proverili kada će proizvod biti dostupan.


Uživajte u većoj raznovrsnosti! Praktična fleksibilna cev omogućava da bez napora dođete do mesta ispod niskog nameštaja, kopča Easy Parking omogućava vam da uređaj držite čvrsto na mestu tokom pauza, a Quick Stand omogućava fleksibilno čišćenje pomoću ručnog uređaja dok papučica i cev stoje samostalno.

Pomoću snažne i izdržljive Bosch baterije Power For All od 3,0 Ah, čak i zahtevni zadaci čišćenja mogu se savladati bez napora. Litijum-jonska baterija je punjiva, zamenljiva i zaštićena od pregrevanja, prekomernog punjenja, samopražnjenja i memorijskog efekta.

Sada je to moguće: akumulatorski usisivač Unlimited 7 nudi iste performanse kao i uređaj sa kablom. Zahvaljujući pouzdanoj i dugotrajnoj Bosch bateriji, moćnom motoru od 66,000 obrtaja u minutu i motorizovanoj papučici sa LED svetlima, moćni višenamenski štapni usisivač jednako je snažan kao usisivač sa kablom.

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina