menu Proizvodi
menu
0

Električni šporet Gorenje EC6141SC

Brend: Gorenje
Barkod: 3838782023774
Vrsta ploče za kuvanje
Staklokeramička
Vrsta rerne
Multifunkcijska
Širina
60 cm
Boja
Siva
check_circleNa stanju (pronađite u radnji)
local_shipping Dostava od 844.00 din do 1412.00 din
verified_userSigurna kupovina
published_with_changesPovrat 14 dana

Električni šporet Gorenje EC6141SC ima staklokeramičku ploču za kuvanje sa 3 HiLight grejne površine + 1 dvostruka HiLight grejna površina. Ima multifunkcijsku rernu zapremine 65 l. Najbolji rezultati pečenja postižu se uz pomoć kombinacije većih grejača, i manjih koji su pozicionirani unutar većih. Poseduje ventilator za brže pečenje. Od dodatne opreme sadrži 1 plitki emajlirani pleh za pečenje i 1 duboki emajlirani pleh za pečenje. 

Tradicionalni, zaobljeni HomeMade oblik rerne po uzoru na tradicionalne peći na drva omogućava da se hrana ravnomerno zagreva sa svih strana i bude savršeno pečena. SilverMatte je izuzetno otporan i snažan materijal koji prekriva površinu unutar rerne i plehove, što ih čini otpornima na najviše temperature. AquaClean funkcija - sve što je potrebno jeste da sipate pola litra vode u posudu za pečenje i uključite AquaClean funkciju nakon svakog pečenja. Za samo 30 minuta, rezultati su vidljivi na čitavoj površini rerne i na plehovima za pečenje. Mrlje i masnoća će omekšati i mogu se lako obrisati. 

Indikator preostale toplote, termički osigurač sa automatskim isključenjem i dvostruko zastakljena vrata sa jednim temperaturnim deflektorom.