menu Proizvodi
menu
0

Aparat za espresso kafu DeLonghi ECAM.350.50.B

Brend: DeLonghi
Barkod: 8004399023581
Snaga
1450 W
Zapremina posude
1,8 l
Garancija
2 godine
Pritisak pumpe
15 bar
82.990 RSD
infoProizvod trenutno nije dostupan. Kontaktirajte nas na telefon 032 / 652 014 ili putem e-maila podrska@spektar.rs kako biste proverili kada će proizvod biti dostupan.

Priuštite sebi nezaboravna iskustva ispijanja espressa i napitaka s mlekom samo jednim dodirom.  Dinamica je uređaj iz De'Longhi serije superautomatskih aparata za kafu. Opremljen je LatteCrema System tehnologijom za uživanje u savršenoj mešavini užitka napravljenog od mešanja pare, vazduha i mleka u pravilnom odnosu. 

Funkcija automatskog čišćenja integrirana je u postavke regulacije mlečne pene kako bi se garantovao najviši stepen higijene i omogućila maksimalna jednostavnost čišćenja Vašeg uređaja. Samo jednim dodirom uživajte u savršenom espressu, kafi, cappuccinu, latte macchiatu ili pak pripremite vruće mleko ili vruću vodu za čaj. 

Ovaj uređaj sadrži MY funkciju koja omogućava da personalizirate svoj napitak prilagođavanjem arome i količine kafe i/ili mleka. Vaš najdraži napitak u mogućnosti ste spremiti u postavke aparata te ga pripremati jednim dodirom u kojem god trenutku poželite. Aparat ima ugrađen držač za čaše kako bi Vaše šoljive uvek bile spremne za Vaš napitak.

Mogućnost korištenja kafe u zrnu i mlevene kafe.Sadrži uklonjivi rezervoar za vodu (ukupnog kapaciteta 1,8l) s indikatorom nivoa vode i uklonjivu jedinicu za kuvanje s varirajućim kapacitetom (od 6 do 14g). Aparat odlikuje i ugrađeni čelični mlina za kafu koji je ispitan da ostvaruje 100% preciznosti. U mogućnosti ste ga namestiti prema 13 postavki za mlevenje. Mogućnost programiranja automatskog gašenja.

Autoprogrami ispiranja i uklanjanja naslaga kamenca. Funkcija uštede energije i mirovanja.

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina