menu Proizvodi
menu
0

Aparat za espresso kafu DeLonghi ECAM.22.115.B

Brend: DeLonghi
Barkod: 8004399022911
Snaga
1450 W
Zapremina posude
1,8 l
Garancija
2 godine
Pritisak pumpe
15 bar
47.990 RSD
infoProizvod trenutno nije dostupan. Kontaktirajte nas na telefon 032 / 652 014 ili putem e-maila podrska@spektar.rs kako biste proverili kada će proizvod biti dostupan.


Magnifica S je automatski aparat za espresso kafu koji Vam omogućuje pripremu Vašeg napitka isključivo pritiskom na dugme. Jednostavna rotacija središnjeg tastera omogućuje Vam da povećate ili smanjite intenzitet arome, u zavisnosti o Vašim željama. Dodirom na ostale tastere, brzo i jednostavno možete izabrati između duge i kratke kafe. Uživajte u vrućoj kafi ili onoj na srednjoj ili na niskoj temperaturi.

Ovaj aparat ima ugrađen cappuccino sastav za prilagodljivu količinu mlečne pene koji omogućava da napravite kremasti cappuccino. Uređaj može koristiti kafu u zrnu ili mlevenu kafu. Sadrži uklonjivi rezervoar za vodu (ukupnog kapaciteta 1,8l) s indikatorom nivoa vode, uklonjivu jedinicu za kuvanje s varirajućim kapacitetom (od 6 do 14g).

Aparat odlikuje i ugrađeni čelični mlin za kafu koji je ispitan da ostvaruje 100% preciznosti. U mogućnosti ste ga namestiti prema 13 postavki za mlevenje. Mogućnost programiranja automatskog gašenja. Autoprogrami ispiranja i uklanjanja naslaga kamenca. Funkcija uštede energije i mirovanja.

mc_idcheck visa_secure
intesa_logo
maestro master visa amex dina