menu Proizvodi
menu
0

Kondenzaciona mašina za sušenje veša Gorenje D724BL

Model: D724BL Brend: Gorenje
Vrsta aparata
Kondenzaciona
Kapacitet
7 kg
Energetski razred
B
Boja
Bela
Poslednja cena:
33.990,00
Proizvod trenutno nije dostupan
Proizvod trenutno nije dostupan

Kontaktirajte nas na telefon 032/66-30-50 ili putem e-maila podrska@spektar.rs kako biste proverili kada će proizvod biti dostupan.

Kondenzacijska mašina za sušenje veša Gorenje D724BL energetskog B razreda, kapaciteta bubnja 7 kg. Efikasnost kondenzacije pripada visokoj A klasi, zahvaljujući čemu vlaga posle sušenja odeće ostaje u mašini za sušenje, ne u vašem domu. Zapremina bubnja je 117 l. Ima 15 programa. Osnovni programi: Posteljina i ostali veliki predmeti, Vuna, Košulje, Mix suvo, Mix suvo za peglanje. Odabir vremenskog trajanja sušenja (30,60,90 min): u koracima. 

Karakteristike i funkcije: AutoDrain - mogućnost direktnog odvod kondenzata, Personalizovana podešavanja za sve programe, Dirke: Start/Pauza, Niža temperatura sušenja, AntiCrease - sistem protiv gužvanja, StartDelay odloženi start, FiltrationSupreme - sistem filtriranja, LED indikator faze sušenja, Upozorenje za punu posudu kondenzata, Vakuumske nogice za postavljanje mašine za sušenje na mašinu za pranje veša, Senzor vlažnosti, inox bubanj, fronatalno punjenje.

Tehničke karakteristike: Nivo buke 65 dBA, Priključna snaga 2500 W, Potrošnja električne energije 504 kWh/god.

specifikacije

Vrsta aparata
Kondenzaciona
Kapacitet
7 kg
Energetski razred
B
Širina
60 cm
Dubina
60 cm
Boja
Bela

Spektar ktsr nastoji da bude što precizniji u opisu svih proizvoda, ali ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez grešaka.

Sve cene su sa uračunatim popustima i PDV-om