menu Proizvodi
menu
0

Veliko otvaranje Salona tehnike Senjak!

07.12.2018

Od četvrtka, 13. decembra, Spektar maloprodajna mreža postaće brojnija za jednu novu radnju, koja će vernim kupcima obezbediti pravo osveženje u pogledu kupovine. 

Veliko otvaranje “Salona tehnike Senjak” najavljeno je za 13. decembar, a toga dana, kao i naredna dva, Spektar vam daruje 20% popusta na kompletan asortiman, i to važi za sve načine plaćanja.

Preko 1000 artikala, 50 domaćih i stranih brendova, biće izloženo na preko 500 m2 površine. Inovativno osmišljen prostor, dobra organizacija, uslužni prodavci i akcijsko sniženje od 20% na ceo asortiman čekaju na vas! 

Bilo da vam je potreban novi televizor, telefon, frižider, šporet, veš mašina, ugradna tehnika, ili nešto od malih kućnih aparata i dodatne opreme, možete naći na policama nove Spektar radnje. 

Pored velikog izbora proizvoda i brojnih akcijskih cena, pripremili smo i zanimljive nagrade za najvrednije kupce. Prvih 100 kupovina u iznosu od preko 5000 dinara očekuje vredan poklon.

Razloga je dosta da u periodu od 13. do 15. decembra posetite Salon tehnike na Senjaku i pazarite po specijalno sniženim cenama kompletnog asortimana kućnih aparata.

Vidimo se na novoj lokaciji!  

Ivanjica, Senjak bb (mapa)
Tel: 032/ 652 014

Radno vreme:
Radnim danima 9-19h
Subotom 9-14h