menu Proizvodi
menu
0

Pegla Bosch TDA503001

Model: TDA503001 Brend: Bosch Barkod:
Snaga
3000 W
Grejna ploča
Keramička
Garancija
2 godine
Poslednja cena:
8.490,00
Proizvod trenutno nije dostupan
local_shippingBesplatna dostava

Kontaktirajte nas na telefon 032 / 652 014 ili putem e-maila podrska@spektar.rs kako biste proverili kada će proizvod biti dostupan.

Pegla na paru Bosch TDA503001 snage 3000 W, trajne pare 45 g/min. LED indikator rada. CeraniumGlissée – ultra tanak dizajn ploče za peglanje sa parnim kanalima i 3 zone peglanja - idealna parna distribucija i peglanje. Precizno oblikovan vrh ploče prilagođen za peglanje teško pristupačnih delova tkanina (npr. dugme na košulji). Napredni parni sistem – poboljšana dstibucija pare zahvaljujući obliku i rasporedu rupica za distribuciju pare. Trostruka zaštita od kamenca sa funkcijom samo-čišćenja i opcijom za uklanjanja kamenca i ugrađenim Anti-Calc sistemom. 

Ostale funkcije i karakteristike: Drip Stop – zaštita od kapljanja na niskim temperaturama, Soft Touch ručka – za ugodan osećaj i lako upravljanje prilikom dugog peglanja, ThumbRest – pozicija predviđena za palac ruke čime je omogućeno i višesatno peglanje, QuickFilling – veći otvor za vodu za brže i lakše punjenje/pražnjenje, Dugačak priključni kabal (2.5 m) – sa 3D fleksibilnim okretnim spojem (za 3600) i mogućnošću namotavanja, Veliki rezervoar za vodu (350 ml), sa širokim otvorom za brzo i lako dolivanje, Funkcija prskanja, Posudica za dolivanje vode.